COMPUTERRUIMTE: INRICHTING, INSTALLATIE EN BEHEER

U weet dat uw computerruimte, serverruimte en/of datacenter cruciaal is voor uw bedrijfsvoering. Dat is de reden dat u deze ruimte optimaal ingericht en beheerd wilt hebben. In dat geval is DUZZ ICT de partij die u zoekt. Wij begeleiden u van A tot Z wanneer het gaat om inrichting, installatie en beheer van de infrastructuur binnen een computerruimte.

 

Onafhankelijk advies: totale ontzorging

Doordat wij niet gebonden zijn aan het werken met een enkele leverancier, kunnen wij u onafhankelijk adviseren over de beste oplossing voor uw unieke situatie. Samen komen we uit op de ideale inrichting. Daarna verzorgen wij de levering en installatie van de hardware en leggen we alle benodigde bekabeling aan. U hoeft zelf nergens meer achteraan. Uw computerruimte wordt helemaal compleet opgeleverd. Dat is de totale ontzorging die u mag verwachten van DUZZ ICT.

Uw computerruimte van A tot Z

De complete (her)inrichting van uw computerruimte, serverruimte en/of datacenter omvat:
Levering, installatie en plaatsing van racks, server- en patchkasten
Installatie van de stroomvoorziening
Leveren en plaatsen van noodstroomvoorziening
Leveren en aanleggen van netwerkbekabeling
Computervloer
Koeling computerruimtes
Gasblusinstallaties t.b.v. computerruimtes
Beveiliging, toegangscontrole en camera-observaties t.b.v. computerruimtes
Inspecties, onderhoud en services aan apparatuur binnen de racks

Optimale nazorg

Secuur en kwalitatief werk staat voorop wanneer het om het inrichten, installeren en beheren van computerruimtes gaat. Naast de certificering van onze partnerleveranciers zijn ook onze eigen medewerkers VCA gecertificeerd. U kunt dan ook vertrouwen op optimale nazorg, want zowel qua aanleg als qua serviceverlening voldoen wij aan hoge eisen.

Neem contact op als u meer wilt weten over onze expertise rondom computerruimtes.