Glasvezelbekabeling: supersnel en storingsvrij

U wilt nog jarenlang profiteren van uw ICT-investering. Dan is het verstandig om voor glasvezelbekabeling te kiezen in uw infrastructuur. Hiermee legt u de basis voor een kwalitatief hoogwaardig, supersnel en storingsvrij netwerk, ongevoelig voor hoogfrequente signalen. Vooral op backbone-niveau en in industriële omgevingen wordt glasvezelbekabeling veel toegepast.

Als expert op dit gebied kan PS Nederland het ontwerp en de aanleg verzorgen van kwalitatieve, innovatieve en betrouwbare datanetwerken voor zowel data-, spraak-, als multimediatoepassingen. De zekerheid van een betrouwbare partner werkt een stuk prettiger.

 

Twee uitvoeringen

Er zijn twee soorten glasvezelbekabeling te onderscheiden:

  • Singlemode OS1 en OS2 (voor lange afstanden, veelal toegepast door providers en nutsbedrijven)
  • Multimode OM2, OM3 en OM4; (veel toegepast in industriële- en kantooromgevingen)

PS Nederland kan beide soorten bekabeling voor u aanleggen. Wij geven u onafhankelijk advies over de ideale oplossing voor uw situatie en beschikken over een eigen fusielasmachine en OTDR-meetapparatuur. De glasvezels lassen we aan elkaar als er grotere afstanden nodig zijn. Dit heeft nauwelijks invloed op de snelheid en kwaliteit van de dataoverdracht.

 

Glasvezelbekabeling met certificaat

Na de aanleg meten wij de aansluiting door. De resultaten kunt u ontvangen in een meetrapport. Als u dat wilt, kunnen we zelfs een certificaat leveren dat door de fabrikant van het betreffende bekabelingsconcept wordt afgegeven. Dit netwerkcertificaat op materiaal en arbeid toont niet alleen het vertrouwen van de fabrikant in haar product aan, maar tevens dat van ons.

Onze servicedienst staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Neem contact op als u meer wilt weten over onze expertise rondom glasvezelbekabeling.