Meer dan verbonden

Tegenwoordig is ICT één van de belangrijkste onderdelen van een organisatie, zo niet het belangrijkste. DUZZ ICT onderkent dit belang en staat garant voor de continuïteit van uw ICT, dus die van uw organisatie. We leveren alle Managed Services die ervoor zorgen dat uw IT-omgeving probleemloos draait.

Remote-Monitoring-en-Beheer

Remote monitoring & beheer

U wilt u kunnen focussen op uw core business en wij willen uw bedrijfscontinuïteit garanderen. Om deze reden kunnen wij op afstand continu in de gaten houden hoe uw ICT presteert en signaleren wij mogelijke issues op tijd, zodat u daar geen hinder van ondervindt. Zijn er belangrijke updates die gedaan moeten worden, dan zorgen wij dat uw ICT volledig up-to-date is.

Beheer op locatie

Het kan zijn dat u behoefte heeft aan fysieke ondersteuning op uw werkplek. We kunnen geregeld langskomen om uw medewerkers te helpen als er issues zijn of vragen te beantwoorden die zij hebben.

Continu ondersteuning bij storing

Ook onderdeel van onze managed services is dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn in het geval van storing of andere problemen. Uiteraard proberen wij problemen op tijd te monitoren en maken wij gebruik van geautomatiseerde activiteiten om zo adequaat mogelijk ICT-beheer uit te voeren. Het kan zijn dat u ons op een ongebruikelijke tijd nodig hebt en dan zullen wij voor u klaar staan.

Support
Maak vrijblijvend een afspraak