Netwerkbekabeling voor elke toepassing

U wilt de ICT-infrastructuur perfect voor elkaar hebben. Dan begint u bij de basis: het ontwerp en de aanleg van het netwerk. Natuurlijk zoekt u daarbij een expert in netwerkbekabeling. DUZZ ICT levert kwalitatieve, innovatieve en betrouwbare datanetwerken voor zowel data-, spraak-, als multimediatoepassingen. Al onze oplossingen voldoen aan alle geldende en internationaal vastgestelde standaarden en normen. U kiest dus voor kwaliteit en zekerheid.

 

Beschikbaarheid en capaciteit

Het bijzondere van netwerkbekabeling is dat u er meestal niets van ziet, maar u merkt het direct als er iets niet goed werkt. De bekabeling vormt de ruggengraat van iedere onderneming. Het is dus van het grootste belang dat deze datanetwerken altijd beschikbaar zijn en voldoende capaciteit bieden. Daar kunt u op rekenen als u voor DUZZ ICT kiest. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt werken.

 

De ideale netwerkbekabeling voor uw situatie

Weet u nu al hoe u de netwerkbekabeling over 10 tot 15 jaar gaat gebruiken? Daar denken onze experts over mee. Voordat er ook maar een meter kabel gelegd wordt, bepalen wij de ideale oplossing voor uw situatie. Welk type bekabeling en ontwerp voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van het verwachte gebruik en de gewenste levensduur. Wij delen graag onze kennis en ervaring met u om zo tot een passende oplossing te komen.

 

Koper of glasvezel

Of u nu kiest voor koperbekabeling of glasvezelbekabeling, DUZZ ICT biedt u altijd de service waar u op kunt vertrouwen. Alle nazorg die u nodig heeft na aanleg van de netwerkbekabeling, kunnen wij voor u verzorgen.

Neem contact op als u meer wilt weten over onze expertise rondom netwerkbekabeling.