Stroomverdelers (PDU) voor computerruimtes

Zoals u weet, staat er in computerruimtes voor vele honderden of zelfs duizenden euro’s aan hard- en software. Daardoor kunnen ook de stroomkosten al snel oplopen. Het beschermen van uw ICT-investering en het beheersen van de exploitatiekosten is dan ook een absolute must. Vandaar dat in steeds meer computerruimtes de stroom niet meer door de klassieke verdeeldozen loopt, maar door zogenaamde Power Distribution Units (PDU’s). Voor deze stroomverdelers kunt u ook bij DUZZ ICT terecht. Wij helpen u verder met advies, ontwerp, bouw en levering.

 

Zo werken stroomverdelers

Stroomverdelers zijn een soort ‘intelligente contactdozen’. Deze apparaten meten, schakelen en bewaken het afgegeven vermogen, zo nodig per afzonderlijke outlet. Door gebruik te maken van de juiste PDU wordt de stroom vanaf de UPS-systemen in de racks op de juiste manier verdeeld. Als u wilt, kunt u de PDU op afstand beheren. Spanningsproblemen kunnen hierdoor eenvoudig worden verholpen. Reden genoeg dus om ook voor stroomverdelers te kiezen!

 

Wij bieden u onafhankelijk advies

DUZZ ICT is niet gebonden aan een enkele leverancier. Daardoor kunnen wij u onafhankelijk adviseren over de beste oplossing voor uw unieke situatie. Samen bepalen we de ideale manier om stroomverdelers in te zetten. Wij regelen alles voor u, u hoeft zelf nergens meer achteraan.

 

Kies voor kwaliteit

Naast de certificering van onze partnerleveranciers zijn ook onze eigen medewerkers VCA gecertificeerd. U kunt dan ook vertrouwen op optimale kwaliteit.

Neem contact op als u meer wilt weten over onze expertise rondom stroomverdelers.