Flexibel en betrouwbaar: de virtualisatie-oplossingen van DUZZ ICT

Maak uw bedrijfsinfrastructuur flexibel en betrouwbaar en stap over op virtualisatie-oplossingen van VMware of Microsoft.

De continuïteit van uw bedrijf staat voorop. Een niet goed functionerende kantoorautomatisering is een nachtmerrie. Voorkom problemen en ergernissen door te kiezen vóór en te vertrouwen óp de oplossingen van VMware.

 

Wat betekent nu eigenlijk virtualiseren?

Virtualisatie houdt in dat één of meerdere fysieke servers zijn uitgerust met virtualisatie software van bijvoorbeeld VMware of Microsoft. Dit is de basislaag. Hierop kunt u meerdere virtuele platforms draaien zoals Windows xp, 7, Windows 2012 of Linux. De basislaag zorgt ervoor dat alle virtuele platforms met dezelfde hardware werken.

U kunt bijvoorbeeld Windows 2012 gemakkelijk verhuizen tussen verschillende fysieke servers. Hardware onafhankelijk dus. Zo kunt u voorkomen dat bij een defecte server uw hele serverplatform opnieuw geïnstalleerd moet worden.
Daarnaast komt het vaak voor dat oude software zoals Windows XP of 98 nog belangrijk is voor een bepaalde machine of software. Met de gratis VMware Converter wordt de bestaande computer 1 op 1 overgezet naar de virtualisatie server. De computer hoeft hiervoor niet uitgeschakeld te worden.

VMware in combinatie met meerdere fysieke servers en Vmotion geeft u een nog hogere betrouwbaarheid. Zo kan uw organisatie gewoon blijven doorwerken bij onderhoudswerkzaamheden of als er een server uitvalt.

De voordelen van VMware virtualisatie op een rij:

  • Flexibel bij de uitbreiden van uw organisatie.
  • Hogere dekking/betrouwbaarheid op de continuïteit van uw bedrijfsprocessen.
  • Besparing op energiekosten (servers, airco) door fysieke servers samen te voegen: Groene IT!
  • Onderhoud en testen van nieuwe software en updates kan veiliger uitgevoerd worden.
  • Verschillende besturingssystemen zoals Microsoft, Unix of Linux op één VMware server.