Meten en certificeren

Met hun gekalibreerde Fluke-meters reizen onze specialisten door heel Nederland. Ze meten door onszelf aangelegde netwerken, maar ook netwerken aangelegd door andere partijen volgens de ISO-standaarden én - op bekabelingsniveau - conform de fabrikant.

Grip op de kwaliteit van je netwerk. Zeker meten.

01

Op onze Fluke-meters stellen we de ISO-meetstandaarden én de norm van de kabelfabrikant in.

02

Voor diverse kabelfabrikanten zijn wij certified partner.

03

Onze gekalibreerde meetapparatuur voldoet aan de ISO-standaarden.

04

Uit onze metingen rolt altijd een uitgebreid meetrapport.

05

We meten ook voor installateurs en aannemers - als onafhankelijke partij.

06

Vragen? Problemen? Je wordt geholpen door een professionele servicedesk.

Met één aanspreekpunt alle IT geregeld.

DUZZ ICT is jouw eigen IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Vanuit ons kantoor in Almelo maken wij technologische ontwikkelingen hapklaar beschikbaar.

Glasvezel

Wij leggen een optimaal presterend, inpandig glasvezelnetwerk aan. Bekabeling tussen de verschillende MER en SER’s en SER’s onderling: wij regelen het.

Koperbekabeling

De onderliggende netwerkinfrastructuur is cruciaal voor het presteren van je IT-omgeving. Wij leggen daarom graag koperbekabeling aan.

Serverruimte

Je computer- of serverruimte inrichten? Laat het aan ons over. DUZZ ICT verzorgt de inrichting tot op de laatste centimeter.

Reparatie

Voorkomen is beter dan genezen, maar bij problemen of storingen in je netwerk zijn wij er voor je.

Ready to make IT work?

Stel je vraag aan onze specialisten.

Neem contact op

Het netwerk meten en certificeren - glasvezel óf koper

DUZZ ICT is gespecialiseerd in het aanleggen, meten en certificeren én repareren van glasvezelnetwerken en koperbekabeling.

Na de aanleg van jouw netwerk meten wij de aansluiting voor je door. De resultaten ontvang je in een meetrapport waarin overzichtelijk te zien is hoe je netwerk functioneert. En als je dat wilt leveren we ook een certificaat van de kabelfabrikant aan, waarmee je een verlengde fabrieksgarantie krijgt. Ook toont dt rapport de kwaliteit van de geïnstalleerde werkzaamheden aan. Dát is kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Onafhankelijke partij voor meten en certificeren

Goed om te weten: ook als we het netwerk niet zelf hebben aangelegd, zijn onze specialisten met hun gekalibreerde Fluke-meetapparatuur inzetbaar. Júist ook dan. Als onafhankelijke partij meten wij graag het netwerk door dat op jouw locatie door een derde partij is aangelegd. Daarmee zijn wij de perfecte partner voor onder meer installateurs en aannemers.

Making it work