Zonwering

Het weer inschatten is lastig - zelfs Buienradar heeft het wel eens mis. Slimme zonwering werkt op basis van een innovatief weerstation dat de zonwering automatisch bestuurt. Je verbetert het gebruik van daglicht voor optimaal comfort bij maximale energie-efficiëntie.

Jaloezieën, rolluiken, screens. Alles perfect aangestuurd.

01

Een innovatief weerstation stuurt de zonwering automatisch aan.

02

Direct zonlicht wordt geblokkeerd, zonder dat de ramen volledig afgesloten zijn.

03

Staat de zon niet op het raam, dan wordt de zonwering automatisch geopend.

04

Bij regen of harde windstoten wordt de zonwering automatisch ingetrokken.

05

Zonwering en klimaatregeling gaan hand in hand, om energie te besparen.

06

Vragen? Problemen? Je wordt geholpen door een professionele servicedesk.

Met één aanspreekpunt alle IT geregeld.

DUZZ ICT is jouw eigen IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Vanuit ons kantoor in Almelo maken wij technologische ontwikkelingen hapklaar beschikbaar.

Energie

DUZZ ICT zet innovatieve technieken in voor energiebeheersing in jouw (slimme) gebouw.

Verlichting

Slimme verlichting is méér dan licht alleen. Je bespaart energie, en daarmee kosten, én het draagt bij aan de veiligheid.

Klimaat

Iedere dag wonen of werken in een fijne temperatuur. Klinkt ideaal, toch? Met automatische klimaatregeling is het mogelijk.

Integraties

DUZZ ICT is merkonafhankelijk. Bij sommige merken - zoals KNX - zijn integraties met Sonos en diverse virtuele assistenten mogelijk.

Beveiliging

Toegangscontrole, inbraakalarmering, branddetectie en aanwezigheidssimulatie: er zijn voor jouw slimme gebouw veel mogelijkheden.

Laadpalen

Tot een smart building rekenen we ook de parkeerplaats of de oprit. Met slimme laadpaal ben jij goed voorbereid op de toekomst.

Ready to make IT work?

Stel je vraag aan onze specialisten.

Neem contact op

Slimme zonwering

Slimme zonwering wordt automatisch bestuurd, zónder dat je er ook maar enig omkijken naar hebt. Direct zonlicht wordt daarbij natuurlijk geblokkeerd. Maar wanneer het niet nodig is wordt de zonwering - zoals screens, rolluiken of jaloezieën - juist automatisch geopend. Zo geniet je van het zonnetje wanneer dat kan.

Maar niet alleen comfort is een reden om voor slimme zonwering te kiezen. Het draagt ook bij aan een energiezuinige werk- of leefomgeving en laat de kosten voor verwarmen en koelen het hele jaar door aanzienlijk afnemen. Afhankelijk van de hoeveelheid zon gaat namelijk de verwarming of juist de airco aan. De zonwering en klimaatregeling werken dus samen om de temperatuur perfect op pijl te houden. Slimme zonwering is daarom een waardevolle investering die zich snel terugverdient.

Making it work