Glasvezel

Snel internet is onmisbaar - zeker wanneer je in de cloud werkt. Wij leggen in jouw gebouw graag een optimaal presterend, inpandig glasvezelnetwerk aan. Bekabeling tussen de verschillende MER’s en SER’s én SER’s onderling: wij regelen het.

Een glasvezelnetwerk aanleggen. Laat het over aan de expert in netwerkbekabeling.

01

Glasvezel zorgt voor de hoogst mogelijke internetsnelheid.

02

Met glasvezel geniet je van een constante hoge kwaliteit.

03

De investering voor een glasvezelnetwerk is relatief laag.

04

Kabels leggen, metingen doen en reparaties uitvoeren: bij DUZZ ICT vind je alles onder één dak.

05

Toch liever koperbekabeling? Ook dat is mogelijk.

06

Vragen? Problemen? Je wordt geholpen door een professionele servicedesk.

Met één aanspreekpunt alle IT geregeld.

DUZZ ICT is jouw eigen IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Vanuit ons kantoor in Almelo maken wij technologische ontwikkelingen hapklaar beschikbaar.

Koperbekabeling

De onderliggende netwerkinfrastructuur is cruciaal voor het presteren van je IT-omgeving. Wij leggen daarom graag koperbekabeling aan.

Serverruimte

Je computer- of serverruimte inrichten? Laat het aan ons over. DUZZ ICT verzorgt de inrichting tot op de laatste centimeter.

Reparatie

Voorkomen is beter dan genezen, maar bij problemen of storingen in je netwerk zijn wij er voor je.

Meten en certificeren

Met onze gekalibreerde Fluke-meters reizen wij door heel Nederland. Ook jouw netwerk meten en certificeren we met liefde.

Ready to make IT work?

Stel je vraag aan onze specialisten.

Neem contact op

Glasvezel aanleggen

DUZZ ICT is gespecialiseerd in het aanleggen, meten en certificeren én repareren van glasvezelnetwerken.

Het bijzondere van netwerkbekabeling is dat je er meestal niets van ziet, maar dat je het direct merkt als er iets niet goed werkt. Daarom moet je het aanleggen van een glasvezelnetwerk zéker aan een expert overlaten. En die expert zijn wij. Maar voordat er ook maar een meter kabel gelegd wordt, bepalen we eerst of glasvezel (fiber dus) wel de juiste oplossing is. Misschien moet je toch voor koper gaan. Welk type bekabeling voor jouw organisatie het meest geschikt is, is afhankelijk van het verwachte gebruik en de gewenste levensduur. Samen maken we de juiste keuze. En is dat inderdaad glasvezel, dan leggen we jouw glasvezelnetwerk aan met de modernste gereedschappen én meetapparatuur.

Making it work