Beveiliging

Toegangscontrole, inbraakalarmering, branddetectie en aanwezigheidssimulatie. Als het gaat om het onderwerp ‘beveiliging’ zijn er voor jouw slimme gebouw veel mogelijkheden. Onderzoek samen met ons wat voor jou de beste (en veiligste!) keuze is.

Bij een smart building staat veiligheid voorop. Dat is slim beveiligd.

01

De juiste technologie op de juiste plaats zorgt voor een veilig bedrijfspand of een veilige woning.

02

DUZZ ICT regelt het advies en ontwerp voor je installatie.

03

Wij helpen jouw pand slim(mer) en veilig(er) te maken.

04

Van branddetectie tot toegangscontrole: de mogelijkheden zijn talrijk.

05

Met aanwezigheidssimulatie lijkt het pand altijd ‘bewoond’.

06

Vragen? Problemen? Je wordt geholpen door een professionele servicedesk.

Met één aanspreekpunt alle IT geregeld.

DUZZ ICT is jouw eigen IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Vanuit ons kantoor in Almelo maken wij technologische ontwikkelingen hapklaar beschikbaar.

Energie

DUZZ ICT zet innovatieve technieken in voor energiebeheersing in jouw (slimme) gebouw.

Zonwering

Met slimme zonwering verbeter je het gebruik van daglicht voor optimaal comfort bij maximale energie-efficiëntie.

Verlichting

Slimme verlichting is méér dan licht alleen. Je bespaart energie, en daarmee kosten, én het draagt bij aan de veiligheid.

Klimaat

Iedere dag wonen of werken in een fijne temperatuur. Klinkt ideaal, toch? Met automatische klimaatregeling is het mogelijk.

Integraties

DUZZ ICT is merkonafhankelijk. Bij sommige merken - zoals KNX - zijn integraties met Sonos en diverse virtuele assistenten mogelijk.

Laadpalen

Tot een smart building rekenen we ook de parkeerplaats of de oprit. Met slimme laadpaal ben jij goed voorbereid op de toekomst.

Ready to make IT work?

Stel je vraag aan onze specialisten.

Neem contact op

Slimme beveiliging

Slimme beveiliging kent verschillende toepassingen, denk aan inbraakalarmering en branddetectie. Het beschermt dan tegen inbraak en gevaren zoals brand én bewaakt het pand tegen indringers. En met een aanwezigheidssimulatie creëer je bij afwezigheid de indruk dat er nog iemand in het gebouw is.

De toegangscontrole van jouw gebouw efficiënt en betrouwbaar regelen? Ook dat kan. Met mogelijkheden als online toegangscontrole, gezichtsherkenning en camerabewaking is er altijd een passende oplossing te vinden. Je hebt dan altijd realtime een overzicht van alle mensen die zich in jouw pand bevinden. Essentieel in een geval van nood.

Making it work