Verlichting

Slimme verlichting is simpel: met behulp van sensoren wordt er op de juiste plekken automatisch voor de juiste lichtsterkte gezorgd. Ook kun je met één druk op de knop met alle aanwezige verlichting in een ruimte een bepaalde sfeer neerzetten. De techniek hierachter, díe regelen wij.

Slimme verlichting voor jouw gebouw. Méér dan licht alleen.

01

Sensoren nemen waar in welke ruimtes mensen zijn - en in welke niet.

02

Ook wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid daglicht.

03

Dit betekent: automatisch de juiste lichtsterkte op de juiste plaats.

04

Je bespaart ook energie én het draagt bij aan de veiligheid.

05

Je bedrijfspand of woning ziet er op de juiste tijden ‘bewoond’ uit.

06

Vragen? Problemen? Je wordt geholpen door een professionele servicedesk.

Met één aanspreekpunt alle IT geregeld.

DUZZ ICT is jouw eigen IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Vanuit ons kantoor in Almelo maken wij technologische ontwikkelingen hapklaar beschikbaar.

Energie

DUZZ ICT zet innovatieve technieken in voor energiebeheersing in jouw (slimme) gebouw.

Zonwering

Met slimme zonwering verbeter je het gebruik van daglicht voor optimaal comfort bij maximale energie-efficiëntie.

Klimaat

Iedere dag wonen of werken in een fijne temperatuur. Klinkt ideaal, toch? Met automatische klimaatregeling is het mogelijk.

Integraties

DUZZ ICT is merkonafhankelijk. Bij sommige merken - zoals KNX - zijn integraties met Sonos en diverse virtuele assistenten mogelijk.

Beveiliging

Toegangscontrole, inbraakalarmering, branddetectie en aanwezigheidssimulatie: er zijn voor jouw slimme gebouw veel mogelijkheden.

Laadpalen

Tot een smart building rekenen we ook de parkeerplaats of de oprit. Met slimme laadpaal ben jij goed voorbereid op de toekomst.

Ready to make IT work?

Stel je vraag aan onze specialisten.

Neem contact op

Slimme verlichting

Slimme verlichting biedt comfort, maar bespaart ook energie - en daarmee kosten. De techniek die je daarvoor nodig hebt, díe regelen wij.

Laat je verlichting onnodig branden, dan kan dat aardig in de papieren lopen. Dankzij sensoren weet slimme verlichting precies waar wel en niet iemand aan het werk is. Lampen zijn nooit onnodig aan. Ook wordt de verlichting automatisch ingesteld op de nodige lichtsterkte. Op een donkere dag wordt de verlichting zó ingesteld dat er op iedere bezette werkplek of waar dat nodig is in de woning voldoende licht is. Op een zonnige dag laat het systeem het licht juist zwak branden, of zelfs helemaal niet.

Smart verlichting

Wanneer de laatste persoon het bedrijfspand of de woning verlaat kun je de verlichting automatisch uit laten schakelen. Of niet. Want wanneer er niemand in het pand is, kun je ook in willekeurige ruimtes lampen aan laten gaan. Zo schrik je met smart verlichting indringers af.

Making it work