Klimaat

Iedere dag wonen of werken in een fijne temperatuur. Klinkt ideaal, toch? Met automatische klimaatregeling is het mogelijk. En niet alleen comfort is een groot voordeel, je bespaart ook nog eens energie. DUZZ ICT helpt je hier graag bij.

Hoogwaardige klimaatbeheersing. Optimaal comfort en gemak.

01

Per ruimte stel je de ideale temperatuur in.

02

Met verwarming of airco wordt die temperatuur behouden. Altijd.

03

Is er niemand in een ruimte? Dan houdt het systeem daar rekening mee.

04

Je hoeft nooit de verwarming of airo uit te zetten - dit gebeurt automatisch.

05

Klimaatregeling en zonwering gaan hand in hand.

06

Vragen? Problemen? Je wordt geholpen door een professionele servicedesk.

Met één aanspreekpunt alle IT geregeld.

DUZZ ICT is jouw eigen IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Vanuit ons kantoor in Almelo maken wij technologische ontwikkelingen hapklaar beschikbaar.

Energie

DUZZ ICT zet innovatieve technieken in voor energiebeheersing in jouw (slimme) gebouw.

Zonwering

Met slimme zonwering verbeter je het gebruik van daglicht voor optimaal comfort bij maximale energie-efficiëntie.

Verlichting

Slimme verlichting is méér dan licht alleen. Je bespaart energie, en daarmee kosten, én het draagt bij aan de veiligheid.

Integraties

DUZZ ICT is merkonafhankelijk. Bij sommige merken - zoals KNX - zijn integraties met Sonos en diverse virtuele assistenten mogelijk.

Beveiliging

Toegangscontrole, inbraakalarmering, branddetectie en aanwezigheidssimulatie: er zijn voor jouw slimme gebouw veel mogelijkheden.

Laadpalen

Tot een smart building rekenen we ook de parkeerplaats of de oprit. Met slimme laadpaal ben jij goed voorbereid op de toekomst.

Ready to make IT work?

Stel je vraag aan onze specialisten.

Neem contact op

Klimaatregeling

Met klimaatregeling stel je eenmalig per ruimte de ideale temperatuur in - daarna hoef je er niets meer aan te doen. En wanneer er niemand in het pand is, gaat de verwarming of airco automatisch uit. Zo is het een goede manier om energie te besparen.

Overigens gaan klimaatregeling en zonwering vaak hand in hand. In de zomer helpt de zonwering om ruimtes koel te houden en de airco aan te sturen. In de winter wordt het waterige winterzonnetje gebruikt om bij te warmen. Alles met als doel om die ideale temperatuur te behouden. Iedere dag weer.

Making it work