Reparatie

Je wilt dat het internet het altijd doet. Want valt dit uit, dan vertraagt je bedrijfsvoering of komt dit zelfs helemaal stil te liggen. Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen, maar bij problemen of storingen zijn wij er voor je.

Storingen en problemen oplossen. Geen enkel probleem.

01

Door de juiste metingen te doen, zien wij direct waar het probleem ligt.

02

Onze gekalibreerde meetapparatuur voldoet aan de ISO-standaarden.

03

Meten is weten. Maar we komen ook in actie en repareren dus het probleem.

04

We laten jou altijd werkend achter. Kortom: als wij weg zijn, ben jij weer up-and-running.

05

Er is één partij die voor je meet én repareert: DUZZ ICT.

06

Vragen? Problemen? Je wordt geholpen door een professionele servicedesk.

Met één aanspreekpunt alle IT geregeld.

DUZZ ICT is jouw eigen IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Vanuit ons kantoor in Almelo maken wij technologische ontwikkelingen hapklaar beschikbaar.

Glasvezel

Wij leggen een optimaal presterend, inpandig glasvezelnetwerk aan. Bekabeling tussen de verschillende MER en SER’s en SER’s onderling: wij regelen het.

Koperbekabeling

De onderliggende netwerkinfrastructuur is cruciaal voor het presteren van je IT-omgeving. Wij leggen daarom graag koperbekabeling aan.

Serverruimte

Je computer- of serverruimte inrichten? Laat het aan ons over. DUZZ ICT verzorgt de inrichting tot op de laatste centimeter.

Meten en certificeren

Met onze gekalibreerde Fluke-meters reizen wij door heel Nederland. Ook jouw netwerk meten en certificeren we met liefde.

Ready to make IT work?

Stel je vraag aan onze specialisten.

Neem contact op

Storingen oplossen en je netwerk repareren

DUZZ ICT is gespecialiseerd in het aanleggen, meten en certificeren én repareren van glasvezelnetwerken en koperbekabeling.

Het bijzondere van netwerkbekabeling is dat je er meestal niets van ziet, maar dat je het direct merkt als er iets niet goed werkt. Als er een breuk in een kabel zit, bijvoorbeeld. Daarom moet je niet alleen het aanleggen, maar ook het repareren van een glasvezelnetwerk aan een expert overlaten. En die expert zijn wij. Wat er ook aan de hand is, en hoe groot of klein het probleem ook: jij kunt op ons rekenen.

Making it work