IT met een persoonlijke touch. Dáár staan wij voor.

IT hoort volgens ons niet ingewikkeld te zijn, maar juist overal en voor iedereen beschikbaar. In onze oplossingen staat dan ook niet de technologie centraal, maar de mensen en processen in jouw organisatie. Zo werkt IT altijd vóór je - nooit tegen je.

0
werkplekken in beheer
0
enthousiaste collega’s
+ 0
jaar ervaring
+ 0
tevreden klanten

Met één aanspreekpunt alle IT geregeld.

DUZZ ICT is jouw eigen IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Vanuit ons kantoor in Almelo maken wij technologische ontwikkelingen hapklaar beschikbaar.

Adviseren

Wij helpen je bij het maken van strategische keuzes - voor nu en in de toekomst.

Ontwerpen

Wij ontwerpen voor jouw organisatie het juiste IT-fundament - voor een optimaal resultaat.

Implementeren

Wij zorgen samen met jou voor een soepele transitie naar nieuwe IT-oplossingen.

Beheren

Wij regelen dat jouw IT altijd beschikbaar, optimaal presterend én goed beveiligd is.

Ready to make IT work?

Stel je vraag aan onze specialisten.

Neem contact op

DUZZ ICT is precies wat je van een goede IT-partner verwacht.

Al jaren helpen wij bibliotheken en mkb-bedrijven om de juiste keuzes te maken op het gebied van IT. Daarbij kijken we naar ons eigen totaalpakket van oplossingen, maar vooral naar de manier waarop deze organisaties er effectief en prettig mee kunnen werken.

Met IT maken wij het verschil

IT is namelijk nooit leidend, altijd ondersteunend. Daarom kiezen wij vanuit het hart van jouw organisatie - de mensen en processen - exact díe oplossingen die nodig zijn. Zo ondersteunt IT de bedrijfsvoering optimaal. En natuurlijk moet IT ook stabiel, veilig en betrouwbaar zijn. Of het nu gaat om werkplekken in de cloud, telefonie, internetverbinding of domotica. Ook hierin maakt DUZZ ICT het verschil. Wij hebben de laatste kennis van IT in huis en zetten deze kennis voor je in. Iedere dag weer.

ICT, IT infra én smart building onder één dak

Niets is vervelender dan dat werkzaamheden worden geremd door IT. Daarom vind je bij ons ICT, IT infra én smart building onder één dak. Heb je een vraag, probleem of idee, dan hoef je slechts één telefoonnummer te bellen: dat van ons. Je schakelt niet met diverse partijen en contactpersonen en dat bespaart tijd, geld en irritatie. Wat zeggen we: je kunt je eigen contactpersoon ook gewoon mobiel bellen, zelfs ‘s avonds. Korter kunnen we de lijntjes niet maken. Ook dát is IT met een persoonlijke touch. En ook dát is DUZZ ICT.

Making it work