Laadpalen

Tot een smart building rekenen we ook de parkeerplaats of de oprit. En gezien de opkomst van de elektrische auto valt ook daar winst te behalen. Met een slimme laadpaal ben jij goed voorbereid op de toekomst. Laat ons je ondersteunen.

Smart charging. Slimme laadpalen van de toekomst.

01

Robuuste laadpalen kunnen de elementen weerstaan…

02

... maar zijn ook ontworpen om jou als bestuurder de beste laadervaring te bieden.

03

Slimme laadpalen zijn een essentieel onderdeel van je slimme pand.

04

Smart laadpalen doen méér dan alleen opladen.

05

Bijna dagelijks komen er nieuwe mogelijkheden bij.

06

Vragen? Problemen? Je wordt geholpen door een professionele servicedesk.

Met één aanspreekpunt alle IT geregeld.

DUZZ ICT is jouw eigen IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Vanuit ons kantoor in Almelo maken wij technologische ontwikkelingen hapklaar beschikbaar.

Energie

DUZZ ICT zet innovatieve technieken in voor energiebeheersing in jouw (slimme) gebouw.

Zonwering

Met slimme zonwering verbeter je het gebruik van daglicht voor optimaal comfort bij maximale energie-efficiëntie.

Verlichting

Slimme verlichting is méér dan licht alleen. Je bespaart energie, en daarmee kosten, én het draagt bij aan de veiligheid.

Klimaat

Iedere dag wonen of werken in een fijne temperatuur. Klinkt ideaal, toch? Met automatische klimaatregeling is het mogelijk.

Integraties

DUZZ ICT is merkonafhankelijk. Bij sommige merken - zoals KNX - zijn integraties met Sonos en diverse virtuele assistenten mogelijk.

Beveiliging

Toegangscontrole, inbraakalarmering, branddetectie en aanwezigheidssimulatie: er zijn voor jouw slimme gebouw veel mogelijkheden.

Ready to make IT work?

Stel je vraag aan onze specialisten.

Neem contact op

Slimme laadpaal

De laadpalen van tegenwoordig worden steeds slimmer. Heb je op het dak van je bedrijfspand of woning bijvoorbeeld zonnepanelen liggen, dan kun je instellen dat laden met zonne-energie de voorkeur heeft. Auto’s worden dan zoveel mogelijk met ‘gratis’ duurzame zonne-energie geladen.

En er wordt straks nog veel méér mogelijk. Bijna dagelijks komen er nieuwe mogelijkheden bij. In de toekomst zullen laadpalen auto’s niet alleen opladen, maar kunnen ze ook energie uit auto’s teruggeven aan het elektriciteitsnet. Die energie wordt dan bijvoorbeeld ingezet om pieken op te vangen of als back-up wanneer de stroom uitvalt. En dit is slechts het topje van de ijsberg. Slimme laadpalen blíjven maar slimmer worden. Stap dus nu in, met DUZZ ICT. De toekomst start nu.

Making it work