Industrie

IT zorgt binnen jouw bedrijf in de (maak)industrie voor efficiëntie. Iedere dag weer.

Wat wij doen voor de industrie

Technologie zit tegenwoordig zo in het productieproces verweven dat processen en werkzaamheden vrijwel direct stil komen te liggen als de IT niet goed werkt. Al binnen een paar minuten leidt dit tot kostbaar productieverlies, imagoschade en omzetderving. Een stabiele IT-omgeving is dan ook onmisbaar. Die omgeving regelen wij voor je.

Jouw netwerk aanleggen

Bedrijven in de (maak)industrie, zoals dat van jou, hebben wellicht nog meer dan andere organisaties belang bij een stabiele netwerkinfrastructuur. In de industrie- of productiehallen wil je een goede netwerkdekking tot aan iedere machine. Eén klein probleem, één storing kan er namelijk al voor zorgen dat de productie stil komt te liggen. En dat terwijl het werk door moet gaan. Altijd.

Omdat wij al vele bedrijven in jouw sector tot onze klantenkring mogen rekenen, weten wij dit als geen ander. En wij weten ook als geen ander hoe we dit op kunnen lossen: door zelf de koperbekabeling of het glasvezelnetwerk aan te leggen, te meten én te certificeren. Zo weten we zeker dat de netwerkcapaciteit hoog genoeg en dat er zelfs in grote hallen, waar lange afstanden worden afgelegd, stabiel internet is. De kwaliteit van onze geïnstalleerde werkzaamheden… dát is kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.


Directe lijnen en 24/7 bereikbaar

Heb je een 24/7 productie? Weet dan dat je in geval van nood ook buiten kantoortijden op onze ondersteuning kunt rekenen. Wij sporen het probleem op en repareren dit zelf. Zo kan de productie zo snel mogelijk weer verder.


ICT en smart building voor de industrie

Bij DUZZ ICT worden bovendien IT infra en ICT gecombineerd. Zo regelen we ook graag een professioneel WiFi-netwerk voor je, richten we je werkplek in de cloud in, helpen we je met telefonie, ondersteunen we je met IT-beheer en doen we méér. En wil je taken rondom comfort, veiligheid en energie-efficiëntie automatiseren, dan maken we van jouw bedrijfspand graag een smart building. Ook dát is DUZZ ICT.

Making it work