Energie

“Hoe kunnen we met innovatieve technieken in het gebouw energie besparen?” Zoek jij antwoord op deze vraag, schakel dan DUZZ ICT in. Wij hebben goede oplossingen voor energiebeheersing in jouw (slimme) bedrijfspand of woning.

Duurzamer zijn én minder energie gebruiken. Het kan met smart building.

01

(Verborgen) sensoren in je pand maken duurzaam energiebeheer mogelijk

02

De sensoren nemen waar in welke ruimtes mensen zijn - en in welke niet.

03

In ruimtes die niet gebruikt worden, gaan het licht en de verwarming uit.

04

Je kunt ook je zonnepanelen en warmtepompen met elkaar laten communiceren.

05

DUZZ ICT ontwerpt hiervoor smart installaties op maat.

06

Energie en smart building gaan hand in hand.

Met één aanspreekpunt alle IT geregeld.

DUZZ ICT is jouw eigen IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Vanuit ons kantoor in Almelo maken wij technologische ontwikkelingen hapklaar beschikbaar.

Zonwering

Met slimme zonwering verbeter je het gebruik van daglicht voor optimaal comfort bij maximale energie-efficiëntie.

Verlichting

Slimme verlichting is méér dan licht alleen. Je bespaart energie, en daarmee kosten, én het draagt bij aan de veiligheid.

Klimaat

Iedere dag wonen of werken in een fijne temperatuur. Klinkt ideaal, toch? Met automatische klimaatregeling is het mogelijk.

Integraties

DUZZ ICT is merkonafhankelijk. Bij sommige merken - zoals KNX - zijn integraties met Sonos en diverse virtuele assistenten mogelijk.

Beveiliging

Toegangscontrole, inbraakalarmering, branddetectie en aanwezigheidssimulatie: er zijn voor jouw slimme gebouw veel mogelijkheden.

Laadpalen

Tot een smart building rekenen we ook de parkeerplaats of de oprit. Met slimme laadpaal ben jij goed voorbereid op de toekomst.

Ready to make IT work?

Stel je vraag aan onze specialisten.

Neem contact op

Slimme energie

Een smart building is een pand waarin slimme, innovatieve technieken zijn geïntegreerd die de werk- en leefomgeving verbeteren. Alle toegepaste slimme technieken zorgen er samen voor dat jij en andere aanwezigen optimaal kunnen functioneren en presteren. En ook voor het beheer van het pand zelf biedt het nieuwe mogelijkheden. Bijvoorbeeld op het gebied van energiebeheersing.

Door talloze (onzichtbare) sensoren te plaatsen, kun je het verwarmingssysteem of de verlichting in jouw pand automatisch regelen. Zo optimaliseer je het energieverbruik zónder dat het jou tijd of moeite kost. Om een voorbeeld te geven: in een ruimte die (tijdelijk) niet gebruikt wordt, hoeft het licht niet continu te branden en is verwarming niet nodig. Het systeem zet deze dan ook (tijdelijk) uit. Een tweede voorbeeld: kies je voor slimme zonwering, dan gaan de verwarming en airco op het juiste moment aan. Dát is duurzaam én bespaart energie.

Smart energie

En er is zelfs meer mogelijk. Hoe meer installaties en systemen met elkaar kunnen communiceren, hoe slimmer jouw omgeving wordt. Daarom denken wij ook graag mee over zaken als zonnepanelen, warmtepompen, energieopslag en laadpalen. Als het met smart energie en domotica te maken heeft, gaat DUZZ ICT er maar al te graag mee aan de slag.

Making it work