Serverruimte

Om jou zoveel mogelijk te ontzorgen, leveren wij een compleet assortiment aan hardware voor je IT-infrastructuur. Zo ook je patchkast(en) en eventueel andere benodigdheden voor je computer- of serverruimte. Tot op de laatste centimeter ingericht.

Totale ontzorging. Je hoeft niets minder te verwachten.

01

Je gehele computer- of serverruimte inrichten? Laat het aan ons over.

02

Van patchkast tot servers en switches: wij leveren het voor je.

03

Geen omkijken naar bestellingen, planningen, afleverdata en implementaties.

04

Er is één partij die alles voor je regelt: DUZZ ICT.

05

Wat je bestelt wordt gebruiksklaar afgeleverd.

06

Vragen? Problemen? Je wordt geholpen door een professionele servicedesk.

Met één aanspreekpunt alle IT geregeld.

DUZZ ICT is jouw eigen IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Vanuit ons kantoor in Almelo maken wij technologische ontwikkelingen hapklaar beschikbaar.

Glasvezel

Wij leggen een optimaal presterend, inpandig glasvezelnetwerk aan. Bekabeling tussen de verschillende MER en SER’s en SER’s onderling: wij regelen het.

Koperbekabeling

De onderliggende netwerkinfrastructuur is cruciaal voor het presteren van je IT-omgeving. Wij leggen daarom graag koperbekabeling aan.

Reparatie

Voorkomen is beter dan genezen, maar bij problemen of storingen in je netwerk zijn wij er voor je.

Meten en certificeren

Met onze gekalibreerde Fluke-meters reizen wij door heel Nederland. Ook jouw netwerk meten en certificeren we met liefde.

Ready to make IT work?

Stel je vraag aan onze specialisten.

Neem contact op

Je computerruimte, serverruimte of datacenter inrichten

Zoek je niet zomaar een leverancier voor een patchkast, maar juist een partij die je gehele computerruimte kan inrichten? Ook dan zijn wij er voor je. Júist dan.

DUZZ ICT pakt met plezier de complete (her)inrichting van je computerruimte, serverruimte en/of datacenter aan. Waar jij dit misschien als een tijdrovende taak ziet, gaat ons hart er juist sneller van kloppen. Van het leveren, installeren en plaatsen van racks, serverkasten en patchkasten tot het installeren van de (nood)stroomvoorziening en het aanleggen van de netwerkbekabeling. Van de koeling en gasblusinstallaties tot de beveiliging en toegangscontrole. Tot de laatste centimeter richten wij de ruimte voor je in.

Making it work