Mkb

ICT geeft jouw mkb-bedrijf de mogelijkheden tot innovatie, verbetering en succes.

Wat wij doen voor het mkb

Speciaal voor het mkb heeft DUZZ ICT een totaalpakket van oplossingen. Al jaren helpen wij mkb-bedrijven zoals dat van jou om hierin de juiste keuzes te maken. Samen onderzoeken we met welke van onze oplossingen jouw organisatie next level kan gaan. Zo investeer je alleen in ICT die écht voor je werkt.

ICT voor het mkb

ICT moet jou ondersteunen. Altijd. We leren graag alle processen en werkzaamheden in jouw bedrijf goed kennen, zodat wij díe ICT-oplossingen kunnen adviseren die je écht nodig hebt. Daardoor neem je geen diensten af die je niet daadwerkelijk nodig hebt en betaal je nooit te veel.

Maar dit eerlijke advies is wat ons betreft niet de enige reden om voor ons te kiezen. Ook ons totaalpakket aan oplossingen verdient een vermelding. DUZZ ICT verzorgt IT in de breedste zin van het woord. Je kunt bij ons terecht voor ICT-oplossingen, zoals het inrichten van je werkplek in de cloud en telefonie. Dit combineren we met IT infra, denk aan het aanleggen, meten, certificeren en repareren van je netwerk of het inrichten van je serverruimte. En wil je van jouw bedrijfspand een smart building maken, dan pakken wij dit ook slim voor je op. Bij ons heb je dus één aanspreekpunt voor al je vraagstukken. Jij boekt tijdwinst en bespaart kosten, omdat je niet met meerdere partijen hoeft te schakelen.

Directe lijnen en 24/7 bereikbaar

Bij ons ervaar je bovendien het gemak van directe lijnen met onze zeer ervaren servicedesk of jouw eigen, deskundige contactpersoon - die je in geval van nood ook gewoon ’s avonds kunt bellen. Je gooit als het ware je probleem of vraagstuk naar ons ‘over de schutting’ en wij lossen het op. Of je nu een servicecontract hebt getekend of niet: je hoeft je bij ons nooit geremd te voelen om je vraag te stellen.

Making it work