Koperbekabeling

De onderliggende netwerkinfrastructuur is cruciaal voor het presteren van je gehele IT-omgeving. De meeste mensen denken daarbij direct aan glasvezel, maar in sommige gevallen is koperbekabeling een betere keuze. Ook dit kun je aan ons overlaten.

Koperbekabeling aanleggen. DUZZ ICT regelt het voor je.

01

Je bepaalt zelf de snelheid en bandbreedte.

02

Je kiest categorie 5E (1 GB, 100MHz), categorie 6 (1 GB, 250MHz), categorie 6A (10 GB, 500MHz) of categorie 7 (10 GB, 1000MHz).

03

Hoe beter de snelheid en bandbreedte, hoe beter je netwerk presteert.

04

Ook metingen en reparaties pakt DUZZ ICT voor je op.

05

Je kunt natuurlijk ook voor glasvezel kiezen.

06

Vragen? Problemen? Je wordt geholpen door een professionele servicedesk.

Met één aanspreekpunt alle IT geregeld.

DUZZ ICT is jouw eigen IT-afdeling, maar dan buiten de deur. Vanuit ons kantoor in Almelo maken wij technologische ontwikkelingen hapklaar beschikbaar.

Glasvezel

Wij leggen een optimaal presterend, inpandig glasvezelnetwerk aan. Bekabeling tussen de verschillende MER en SER’s en SER’s onderling: wij regelen het.

Serverruimte

Je computer- of serverruimte inrichten? Laat het aan ons over. DUZZ ICT verzorgt de inrichting tot op de laatste centimeter.

Reparatie

Voorkomen is beter dan genezen, maar bij problemen of storingen in je netwerk zijn wij er voor je.

Meten en certificeren

Met onze gekalibreerde Fluke-meters reizen wij door heel Nederland. Ook jouw netwerk meten en certificeren we met liefde.

Ready to make IT work?

Stel je vraag aan onze specialisten.

Neem contact op

Koperbekabeling aanleggen

DUZZ ICT is gespecialiseerd in het aanleggen, meten en certificeren én repareren van koperbekabeling. Is glasvezel voor jouw situatie beter? Dan kan dat natuurlijk ook. Voordat er ook maar een meter kabel gelegd wordt, bepalen we eerst of koper de juiste keuze is.

Als specialist in koperbekabeling leveren wij kwalitatieve, innovatieve en betrouwbare datanetwerken. Met onze oplossingen voldoe je altijd aan alle vastgelegde standaarden en normen. Na de aanleg meten wij onze aansluiting natuurlijk ook voor je door. De resultaten ontvang je in een meetrapport. En als je dat wilt leveren we ook een certificaat van de kabelfabrikant aan. Dát is kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Making it work