Noodstroom als betrouwbare back-up

De huidige 24-uurseconomie is sterk afhankelijk van betrouwbare stroomvoorziening. U wilt kunnen vertrouwen op continuïteit en een zuivere netspanning. Want u weet dat zelfs de kleinste verstoring in de netspanning ervoor kan zorgen dat apparatuur kan beschadigen en/of crashen met alle nadelige gevolgen van dien. Een eigen stroomvoorziening als back-up geeft u zekerheid. DUZZ ICT, adviseert, ontwerpt, bouwt en levert graag uw noodstroomvoorziening.

 

UPS en NSA als noodstroom

Er zijn twee soorten systemen die geschikt zijn als noodstroom:

  • Een UPS-systeem vangt problemen op bij spanningsuitval, spanningspieken, korte powerdips en netvervuiling.
  • Een noodstroomaggregaat (NSA) levert een groot vermogen gedurende een veel langere tijd dan een UPS-systeem.

Kortom: een UPS zorgt voor de eerste minuten, waarna een noodstroomaggregaat de UPS weer gaat voeden. In de praktijk wordt vaak een combinatie van beide toegepast. Welke noodstroom voor uw situatie het beste is, bepalen we graag samen met u. We brengen uw wensen in kaart en de mogelijkheden die er zijn om deze te realiseren. Daarna kunt u een weloverwogen keuze maken.

 

Vertrouw 24/7 op onze servicedienst

Het inrichten, installeren en beheren van uw noodstroom realiseren onze medewerkers met de grootst mogelijke zorg. Zowel qua aanleg als qua serviceverlening voldoen wij aan hoge eisen. Bovendien kunt u bij onverhoopte storingen vertrouwen op onze servicedienst, die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaarstaat.

Neem contact op als u meer wilt weten over onze expertise rondom noodstroom.